Robogó Szerviz Debrecen - Adorján Racing Robogó

Robogó Szerviz

Akar(sz) Spórolni óránként 3000 Ft-ot?

Ugye járt(ál) már úgy, hogy mikor kifizetted a robogód javítási díját úgy érezted több lett a hús, mint a leves. Nem egyedüli az eset! Egy-egy motorszerviz akár 4-5000 Ft-os rezsióra díjat is felszámol munkájáért!

Az Adorján Racing direkt Robogókra specializálta magát! Mit jelent ez? Mindösszesen annyit, hogy mi tárjuk fel a robogód hibáit leggyorsabban, és találunk rá gyógyírt a legolcsóbban! Szóval csak a rezsióradíjból akár 3000Ft-ot is spórolhat(sz)!

KERESSEN BENNÜNKET!

MEGOLDÁS A PROBLÉMÁKRA:

Robogó szerviz Debrecen

  • SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS - ROBOGÓ, KISMOTOR, MOPED, NAGYMOTOR
  • ROBOGÓKHOZ TELKES KÖRŰ ALKATRÉSZ ELLÁTÁS
  • NAGY MOTOROKHOZ SZERVIZANYAGOK
  • ROBOGÓ TUNING FELSŐ FOKON
  • TÖRÖTT MOTOROK ÁTFOGÓ JAVÍTÁSA
  • KARBON- ÉS ÜVEGSZÁLAS IDOMOK KÉSZÍTÉSE
  • EGYSZERŰ ÉS EGYEDI FÉNYEZÉS ROBOGÓKRA MOTOROKRA - AIRBRUSH
  • PROFESSZIONÁLIS KÁRPITOS MUNKÁK

SZAVAZZON BIZALMAT NEKÜNK!

TOVÁBBI ENGEDMÉNYEKET NEM TUDUNK BIZTOSÍTANI....A MINŐSÉGBŐL UGYANIS NEM ENGEDÜNK!

A robogó szerviz rövid története...


2000-ben Adorján Zoltán befejezte aktív salakmotor versenyzői pályafutását. Bár ettől már jóval korábban - Debrecenben az első robogó tulajdonosok közé tartozott a Bajnok, mégis először ebben az évben vetődött fel a "Hogyan tovább?". Mindössze néhány napig volt megválaszolatlan ez a kérdés - mivel azelőtt is szabadidejében hatalmas tuningolások folytak az akkor még mindössze 10 m2 -es kicsi garázsban - kézenfekvő volt a döntés, hogy robogókkal és motorokkal szeretne foglalkozni.

Adorján Zoltán végzettségét tekintve autószerelő mester, de a versenysportban eltöltött idő sem veszett kárba - mindig is érdeklődött a technika iránt és ebben a közegben igazán sok érdekesség látott napvilágot amiből így elsőként értesülhetett. - Ha megengednek egy személyes megjegyzést tisztán emlékszem, ahogy Apa Lénárt Zoli (aki járatos a motorsportban biztosan hallott már a Lénárt névről akár a MotoGP, akár Suzuki Motorok kapcsán) haverjával képes volt naphosszat kipufogókat és görgőket cserélgetni, hogy az ő motorjuk legyen a legkirályibb a csapatból. Ezzel mindössze annyit szeretnék érzékeltetni, hogy egyáltalán NEM ÜZLETI célból indult a szerviz, hanem pusztán azért, mert ezt igazán szerette és szereti csinálni.

"Minden igazán nagyszerű és inspiráló olyan embertől ered, aki szabadon dolgozhat." A. Einstein


Szóval elkezdődött üzemelni a szerviz egészen kicsi helyen és szerény aparáttal. A meglehetősen ismert névnek és - a szerénytelenség nélkül állíthatom - kitartó munkának köszönhetően folyamatos fejlődés volt jellemző a vállalkozásra. 10 év távlatában közel 1000 motor fordult meg a műhelyben, legfőképpen robogók. Mára minden téren kiterjedt szolgáltatást tudunk nyújtani a hozzánk fordulóknak, gondolok itt a legmegfelelőbb (olcsó, megbízható, rövid határidővel beépíthető) szervizanyagok, alkatrészek beszerzésére, amit GYORS, SZAKSZERŰ, OLCSÓ munkával párosítunk.

A SZOLGÁLTATÁSOKRÓL RÖVIDEN...

A kis- és nagytestű motoroknak, robogóknak teljes körű szervizszolgáltatást tudunk nyújtani. Vállaljuk minden típusú motor szervizelését rövid határidővel, AKCIÓS ÁRON! ROBOGÓKHOZ TELJES KÖRŰ ALKATRÉSZ ELLÁTÁS A LEGOLCSÓBBAN! A műhelyben a szerelési, szervizelési munkákon túl lehetőség van felújítási, átépítési munkákra is! Sérült törött motorok, robogók restaurálását, átépítését felújítását is elvégezzük. MOTOROKHOZ, ROBOGÓKHOZ KARBON ÉS ÜVEGSZÁLAS IDOMOK GYÁRTÁSÁT VÁLLALJUK. ROBOGÓ TUNINGOLÁS FELSŐ FOKON!!! TUNING ALKATRÉSZ BESZERZÉS. PROFESSZIONÁLIS KÁRPITOS MUNKÁK. AIRBRUSH FÉNYEZÉS, DEKORÁCIÓ KÉSZÍTÉSE!

Adorján Racing Robogó AKCIÓI:

Rezsióra díjunk: 1687,5 Ft +áfa - Adorján Racing Robogó KAPCSOLAT